Nya energisnålare varmvattenberedare på gång!

Sjunger du i duschen? Är du en av dem som njuter av en lång varm dusch en kall vintermorgon? För att inte tala om att om något går sönder händer det alltid på en helg, eller hur? Och vem vill vara utan varmvatten såvida det inte är 45 grader i skuggan? Och, hur ofta är det det i Skåne även om man bor på soliga Näset? 

Med början under augusti - september kommer vi att byta ut alla gamla varmvattenberedare till likvärdiga för att möjliggöra ett energisnålare alternativ samt säkerställa att ingen ska stå utan varmvatten då den gamla ger upp. Vi kommer att återkomma med tydligare planering så fort vi har ett bättre tidsschema från den valda leverantören. 

Det du behöver göra att inför bytet säkerställa att det går att komma åt din varmvattenberedare samt vara hemma och släppa in alternativt ge nyckel till någon som kan öppna för hanterverkaren. Din insats väntas således inte bli alltför krävande. 

Mer information kommer när vi närmar oss! Frågor? Kontakta någon i styrelsen. 

 

För Information: Urvalet av leverantör av tjänsten har valts baserat på flera offerter varvid den billigaste och mest omfattande har valts.