Medlemsinformation november 2021

Hej kära medlemmar.

Vi vill gärna uppdatera er alla med vad som pågår i föreningen. Har ni frågor så är ni välkommna att vända er till någon i styrelsen.

Bredband

Som ett steg för att modernisera och förbättra vår förening så har styrelsen tecknat ett nytt avtal som gör att vi numera har 1000/1000 MB i våra hem. Styrelsen har dessutom beslutat att bjuda på det första året vilket innebär att ingen kostnad kommer att adderas till din avgift år 1 av avtalet.  Det hoppas vi att ni som vi, tycker är en trevlig nyhet.

P-platser

Vi har noterat att det ibland är svårt att få plats på vår parkering vilket gör att vi tror att det kanske är andra som nyttjar vår parkering som inte hör hemma här. För att få lite bättre kontroll över vilka bilar som står på parkeringen kommer vi att inför p-kort. Varje boende kommer att få ett ’Boende-kort’ till den egna bilen, samt 2 gästkort för gäster. Dessa kort placeras på instrumentpanelen så att de är fullt synliga. På detta vis kan vi över en tid monitorera att vi inte har icke behöriga på vår parkering. Har du gäster, be dem lägga kortet väl synligt. Om du ser bilar som inte har p-kort så notera detta och lämna till någon i styrelsen så vi kan se över saken.

Ny Avfallshantering
Under november kommer vår avfallshantering att uppdateras med en komplett uppsättning av kärl för avfall av alla typer. Vi kommer att få kärl för: tidningar, plastförpackningar, metallförpackningar samt glas färgat och ofärgat. Matavfall och sorterat restavfall kvarstår sedan innan.

Glöggmingel

Och sist men inte minst, Glöggminglet är tillbaka efter ett års frånvaro under pandemin.
Den 5 december kl 17.00 samlas vi vid tvättstugans uteplats för lite glögg och julsamvaro. Och kanske har Tomten varait här med julklappar till oss. Vi hoppas att ni vill komma och mingla in julen med oss. Det kommer att bjudas på pepparkakor och julstämning. Meddela Karin om du kan närvara så vi har en liten uppskattning om hur många vi blir.