Ångstation till tvättstugan

Känner du dig lite skrynklig? Ingen fara! 
Nu kan du passa på att stryka när du har tvättid. Vi har köpt in en ångstation, som är ett strykjärn med högre tryck och bättre effekt som kommer att stå till medlemmarnas förfogande.  

Så fort vi fått el till det uttag som är avsett är ångstationen redo att tas i bruk. Dessvärre är det inte el tillkopplat till uttaget så detta måste först kopplas till. Ångstationen är tt kraftfullt strykjärn där man inte behöver ta hänsyn till värmen då all strykning hanteras med ett högt ångtryck vilket gör att kläderna blir slätare fortare. En inställning för all strykning, fiffigt va? Och, automatisk avstängning om man skulle glömma att dra ut sladden.

Manualen ligger ovanpå mangeln om man önskar läsa på. 

Tack för att du är rädd om den som om det vore din egen. 

!!! Ångstation och strykbräda får inte lämna tvättstugan!

Mer info om ångstationen

Philips PerfectCare 7000 ångstation PSG703020 ger hög prestanda som hjälper dig att ta dig igenom tvätten med maximal effektivitet.

OptimalTemp teknik
Stryk alla material, från siden och linne till bomull och kashmir snabbt och smidigt - PerfectCare Azur ger perfekt resultat utan risk för att du bränner något, utan att du behöver justera temperaturen. Använd bara en inställning för alla dina kläder.

SteamGlide Elite
Philips bästa emaljerade sulplatta susar över dina kläder. Genial design av ångventilerna garanterar perfekt ångfördelning.

Kraftfull ångboost
Kontinuerlig ångutmatning på upp till 120 g/min och ett ångskott på 600 g/min hjälper dig att ta bort även de mest envisa veck och noggrant jämna ut tjocka och sega tyger.

Rengöring
Enheten använder ett smart kalkrengöringssystemsom kommer ge dig påminnelse om när det är dags.

Automatisk avstängning
Strykjärnet stängs av automatiskt när det lämnas utan uppsikt, så du behöver inte oroa dig för säkerheten.

https://www.elgiganten.se/product/hem-hushall-tradgard/dammsugare-rengor...